Fodbold nyheder

Hvad sker der med de Gea?

Af Silas Stage

David de Gea er inde i en dårlig stime af kampe for Manchester United. Men hvordan kan det ske?

David de Gea er bredt anerkendt som værende en af de bedste til at holde bolden ude af nettet. Præstationerne har også medført en plads på årets hold i Premier League i de seneste fire sæsoner foruden indeværende sæson. Spanierens evne til at stå i vejen for scoringsmuligheder har ikke været forringet trods udfordringerne hos United. Men sandheden begynder at se anderledes ud mod slutningen af denne sæson.

- Målmanden er nødt til at gøre det bedre. Det er en kæmpe, kæmpe stor fejl (Bernardo Silva's mål, red.). David de Gea har været fantastisk for Manchester United i så mange år, men det har bare ikke været tilfældet denne sæson. Fødderne svigter ham. Mange gange har vi set ham sparke bolden væk. Lige til ham, under skinnebenet og i nettet, siger Gary Neville til Skysports.

De Gea har ikke haft en prangende sæson fra dag ét, men fejlene er blevet flere og større mod udgangen af sæsonen 18/19, og særligt en fejl i Champions League-opgøret mod Barcelona bider sig fast hos United-legenden Gary Neville.

- Jeg var på Camp Nou, da han lavede den fejl, og det var noget der chokerede mig – at se David de Gea lave sådan en fejl.

Målet som Neville snakker om, var Lionel Messi's anden scoring i returopgøret, hvor de Gea ikke får stoppet bolden. Manchester United får for alvor brug for, at den spanske keeper finder fordoms styrke frem, når de tager imod Chelsea i et vitalt opgør i kampen om Champions League-pladserne.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik