Fodbold nyheder

Solskjær: Vi skal vise en bedre attitude

Af Silas Stage

United-manageren mener, at spillerne skal vise en ekstraordinær attitude, hvis de skal komme tilbage.

Solen er for alvor forsvundet over hovedet på den norske United-legende - Ole Gunnar Solskjær. Siden han blev fastansat i Manchester United, er det gået voldsomt ned af bakke for klubben. Faktisk er det blot blevet til to sejre siden det famøse comeback mod PSG den 6. marts. Sejrene er hentet på Old Trafford mod Watford og West Ham. Kampe der begge blev hevet hjem med hiv og sving.

- Vi fik i sandhed en reaktion, sagde Solskjær ifølge Skysports efter nederlaget til Manchester City.

Reaktionen som nordmanden hentyder til, var kampen mod udebanekampen mod Everto, hvor de blev sendt hjem med et syngende nederlag på 0-4. Et nederlag der gav genklang hele vejen tilbage til Manchester. Med nederlaget i går har den røde del af Manchester også lange udsigter til Champions League næste sæson med en øjeblikkelig sjetteplads og tre point op til Chelsea, som United tager imod på søndag.

- Vi er nødt til at arbejde hårdere, siger United-manageren.

- Vi ved, at vi er tvunget til en god præstation mod Chelsea.

Manchester United har blot hentet to sejre i de sidste ni kampe med sølle fem mål til følge. Det lader til at virkeligheden er begyndt at ramme ”The Red Devils” efter fantom-stimen under Solskjærs midlertidige ansættelse.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik