Fodbold nyheder

Emery: Vi tror stadig på det

Af Silas Stage

Den spanske Arsenal-manager er fortsat optimistisk over for mulighederne for CL i næste sæson.

Arsenal har tabt de seneste to kampe i Premier League, men på trods af de manglende point og en øjeblikkelig placering på ligaens kedelige femteplads har Unai Emery ikke mistet optimismen frem mod de sidste tre ligakampe.

- Vi har tabt muligheden for at afgøre skæbnen selv, men vi kan også komme tilbage, fortæller den 47-årige spanier ifølge Skysports.

London-klubben havde ellers et ganske gavmildt program på papiret forud for april. Kun to af modstanderne har været placeret i top-10 – og så endda i den lave ende uden muligheder for kvalifikation i de europæiske turneringer. Men spillet har manglet, og resultaterne ligeså, og de står tilbage med blot seks point på fem kampe. Til gengæld har de været velspillende i Europa League, hvor sendte de italienske vicemestre fra Napoli ud med en sammenlagt sejr på 3-0. Resultater der giver tro på mere for ”The Gunners”.

- Top-fire er målet, et svært mål, siger Emery og fortsætter:

- Vi har tabt de sidste to kampe til Crystal Palace og her (mod Wolves), men i de sidste tre kampe i Premier League har vi muligheder.

Næste gang at Unai Emery og resten af Arsenal skal på pointjagt er på søndag, hvor de møder Kasper Schmeichel og Leicester på King Power Stadium.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik