Fodbold nyheder

Mega-transfer under opsejling i Serie A

Af Stefan Lindahl

Ifølge italiensk medie kan en mega-transfer være under opsejling mellem to Serie A-klubber.

Ifølge det italienske medie Il Mattino kan Napoli-profilen Lorenzo Insigne og AC Milan-spanieren Suso bytte klub til sommer. Insigne, som er anfører i Napoli, blev udskiftet i napolitanernes Europa League-kvartfinale mod Arsenal sidste uge, og siden da har der været kold luft mellem ham og klubbens træner Carlo Ancelotti. Mandag aften i Serie A-kampen mod Atalanta på Napolis egen bane sad anføreren på bænken i alle 90 minutter. Napoli tabte kampen 1-2.

Efter uroen i den syditalienske klub er opstået, har AC Milan fået øjnene op for muligheden om at tilknytte den italienske stjernespiller. Milano-klubben vil ifølge mediet inkludere den spanske kantspiller Suso i transferen. Suso lavede i Milans kamp mod Parma, lørdag eftermiddag, sin første assist i Serie A siden udekampen mod Udinese i november-måned.

Ifølge mediet vil Milan gerne mødes med Napoli for at få en forståelse for situationen og høre om en mulig aftale. Mediet skriver, at milaneserne vil sende 300 mio. kroner sammen med Suso til Napoli for Insigne. Dermed kan en samlet værdi for handlen ramme omkring 650 mio. kroner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik