Fodbold nyheder

Avis: Real Madrid tæt på millardaftale

Af Daniel Fisker

Real Madrid er ifølge Marca tæt på at forlænge samarbejdet med Adidas, hvilket kommer til at indbringe mere end ti milliarder kroner.

Det har ikke ligefrem været en prangende sæson for Real Madrid, som på ingen måde har levet op til de store sportslige ambitioner. Marca rapporterer dog, at Real Madrid til gengæld er tæt på at indgå en ny og særdeles lukrativ aftale med Adidas, som leverer spilledragter til klubben.

Ifølge Marca foregår der i øjeblikket forhandlinger om en ny aftale, som kommer til at indbringe Real Madrid 10,8 milliarder kroner. Den lukrative aftale kommer efter sigende til at strække sig over en periode på 12 år, hvilket betyder, at Real Madrid kan se frem til at indkassere 900 millioner kroner om året for at spille i Adidas.

Marca skriver desuden, at Adidas i forbindelse med aftalen kommer til at åbne en ny ”megastore” på Santiago Bernabéu. ”Los Blancos” kan udover 900 millioner kroner om året se frem til at indkassere 20 % af indtjening ved salg af produkter, som er relaterede til Real Madrid.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik