Fodbold nyheder

Solskjær: Nu skal Alexis levere

Af Ryan Svale

Ole Gunnar Solskjær understreger, at Alexis Sánchez skal træde i karakter og vise sit sande niveau for United i de resterende kampe af sæsonen.

Den 30-årige chilenske kantspiller, Alexis Sanchez, har på intet tidspunkt fundet melodien i Manchester United siden skiftet fra Arsenal. Chileneren har spillet under niveau, og har også været ramt af en del skader. Nu er han dog klar igen, og klubbens manager, Ole Gunnar Solskjær, opfordrer Alexis til at stramme op og levere, hvis han vil have en fremtid i klubben:

- Som klub kan vi ikke bære spillerne. Enhver spiller skal tage ansvar, forbedre sig og vise sulten efter at blive bedre som spiller og som hold, siger Solskjær til The Telegraph.

- Det er et krav til alle spillere, men taler vi om Alexis, har han også været uheldig med skader. Siden jeg kom til, har han haft to længerevarende skader, og det har ikke været en fordel for ham. Andre spillere har også haft skadesproblemer.

- Jeg ser på de karakterer, vi har. Jeg ser på, hvilke spillere vi skal holde fast i, og hvilke spillere som skal videre. Alexis er fantastisk talentfuld, når han spiller op til sit bedste, og nu skal han til at levere for os. Jeg ser på, om spillerne er i god nok form, om de er sultne nok, om de vil det nok, om de vil give alt for holdet, eller om de kun tænker på dem selv, afslutter han.

Alexis Sánchez har spillet 42 kampe for De Røde Djævle, og har leveret fem scoringer og ni assists.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik