Fodbold nyheder

Solskjær: Køber ikke seks nye spillere

Af Obaida El-Itr

Manchester United-manageren afviser, at der til sommer sker store ændringer.

Solskjærs tropper er i hård kamp, om at ende blandt de fire øverste i Premier League-tabellen. Efter en turbulent tid med Mourinho ved roret, overtog Ole Gunnar Solskjær holdet og imponerede stort. Nordmandens foreløbige aftale blev gjort til permanent, og efter en god start har resultaterne på det seneste ikke været tilfredsstillende.

Manchester United har tabt fire af deres seneste syv kampe, og den norske manager har advaret spillerne: hvis man ikke præsterer, har man ikke en fremtid i klubben. Det betyder dog ikke, at der kommer store ændringer til sommer.

- Der kommer nye spillere til sommer, men i skal ikke forvente seks nye spillere. Jeg tror ikke nogen manager ønsker så stor en ændring i truppen. Vi ønsker at bygge holdet op, og derfor skal det ske gradvist over flere transfervinduer, siger Solskjær til ESPN.

- Vi vil i top fire og Champions League næste sæson, og vi ønsker spillere som kan hjælpe os i Champions League og føre os længere op i tabellen, og de spillere som købes, bliver ikke hurtige løsninger.

Kampen om top fire er utrolig tæt. Tottenham, Chelsea, Arsenal og Manchester United kæmper om de to resterende pladser i top fire. De to øverste pladser er naturligvis besat af Liverpool og Manchester City som kæmper om titlen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik