Fodbold nyheder

AS: Dem vil Juve hente

Af Stefan Lindahl

Ifølge medie vil Juventus investere massivt til sommer. Seks spillere skulle være på vej ind hos italienerne.

Spanske AS meddeler, at Serie A-klubben Juventus til sommer vil hente seks spillere. Juventus har allerede sikret sig Arsenal-profilen Aaron Ramsey på en fri transfer efter sæsonen. Derudover skulle listen indeholde profiler fra diverse klubber i både ind- og udland.

Første på listen skulle være Liverpool-talismanen Mohamed Salah, som har taget Premier League med storm siden han kom til klubben i sommeren 2017 fra italienske Roma. Splinter i forholdet med klubbens træner Jürgen Klopp skulle angiveligt have åbnet op for en retur til Serie A, hvor Salah også tidligere har repræsenteret Fiorentina.

To spillere fra portugisiske Benfica skulle også figurere på listen. Det skulle være den talentfulde offensiv-spiller Joao Felix og den unge midterforsvar Ruben Dias. Førstenævnte skulle allerede være tæt på en aftale med italienerne. Indkast skrev tidligere på ugen, at klubben allerede er i forhandlinger med både Felix og Benfica om en handel.

FC Barcelonas Samuel Umtiti menes også at være på listen. Franskmanden har i denne sæson været ramt af skader i flere omgange, hvilket har sat ham bag landsmanden Clement Lenglet i Barca-defensiven. Derudover skulle catalonierne angiveligt overveje Ajax-kaptajnen Matthijs De Ligt, som også skulle være i Juves overvejelser. Et De Ligt-skifte til Spanien kan altså åbne op for en Umtiti-handel.

Også to fra Serie A florerer på listen. Det er Romas unge midtbane-talent Nicolo Zaniolo, som har vist sig som en af de største profiler for romerne i denne sæson. Zaniolo er tidligere også blevet kædet sammen med Napoli, Inter og AC Milan. Sidste Serie A-profil på listen er Fiorentinas Federico Chiesa, der ligesom Zaniolo også har været nævnt i forbindelse med de tre andre Serie A-topklubber. Angiveligt skulle Juventus og Fiorentina have et godt transfer-bånd. Tidligere har Torino-klubben hentet Federico Bernardeschi i Firenze-klubben samtidig med, at Juve også skulle have en aftale på klubbens centerback Nikola Milenkovic.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik