Fodbold nyheder

Hvor havner Bale?

Af Torsten Brix

Waliseren er næppe en mand med en fremtid på Santiago Bernebeu….

Real Madrid står overfor store ændringer til sommer. Masser af spillere bliver rygtet ud af den aldrende trup, og flere spillere forventes også at forlade ”Kongeklubben”. Ifølge den troværdige engelske avis – Independent – så skulle Gareth Bale ikke være ønsket af træner Zinedine Zidane.

Der har været masser af rygter om Bales kommende arbejdsgiver, og der har både været talt om et salg, men også et bytte med Chelseas Eden Hazard, Tottenhams Harry Kane og Manchester Uniteds David De Gea.

Ifølge spanske medier var Real Madrid-præsidenten Florentino Perez' manglende ønske om at sælge Bale en af årsagerne til, at Zidane forlod Real Madrid for ti måneder siden, men nu er franskmanden tilbage – så mon ikke han får sin vilje denne gang. For imens Zidane var væk fra klubben, fejlede den totalt med trænerne Julen Lopetegui og Santiago Solari.

Ifølge velinformerede Independent så skulle planen til sommer være at bygge et hold op omkring den unge brasilianer Vinicius Jr., men det kræver, at der bliver plads i lønbudgettet, og her står den snart 30-årige højtlønnede Bale øverst.


Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik