Fodbold nyheder

Emre Can: Vi er ikke bange

Af Daniel Fisker

Juventus' midtbanedynamo Emre Can udtaler, at ”Den Gamle Dame” har respekt for Ajax. Han understreger dog, at de ikke er bange for Amsterdam-klubben.

I sidste uge spillede Juventus og Ajax 1-1 i den første Champions League-kvartfinale. Tirsdag aften er det blevet tid til returkampen i Torino, hvor Juventus er favoritter til at sikre sig billetten til semifinalerne i Champions League.

Emre Can har forud for kampen løftet sløret for, hvordan han har det. Han er kommet sig efter sin skade og er derfor klar til at bidrage til den sejr, som Juventus skal jage, når Ajax kommer på besøg.

- Jeg har det godt. Jeg er kommet mig efter min skade, så jeg er klar, udtaler Emre Can ifølge Football Italia.

- Jeg har vidst siden jeg kom til klubben, at det er meget vigtigt for Juventus og borgerne i Torino at vinde Champions League. De har været tæt på før. De har tabt to finaler og ønsker at nå endnu en.

Den første forhindring på vejen mod endnu en Champions League-finale er returkampen mod Ajax. Hvilket ifølge Emre Can ikke bliver let. Den tyske midtbanedynamo har således respekt for den hollandske hovedstadsklub, som han dog ikke er bange for.

- Det bliver ikke let, fordi alle respekterer Ajax. Vi har respekt for dem i Champions League, men vi er ikke bange for dem – vi vil vinde.

- Vi har brug for den samme attitude, som vi havde mod Atlético Madrid. Vi går helt sikkert ikke efter at spille 0-0 og tro, at vi på den måde kan gå videre. Vi vil vinde kampen og score mål.

Emre Can er gået glip af fire Juventus-kampe grundet en ankelskade, som han altså nu er blevet kvit. Det betyder, at den 25-årige tysker, som hidtil har spillet 31 kampe for Juventus, kan få comeback i returkampen tirsdagens returkamp mod Ajax.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik