Fodbold nyheder

Aubameyang om Golden Boot: Hvorfor ikke?

Af Daniel Fisker

Pierre-Emerick Aubameyangs selvsikkerhed fejler ikke noget, inden topscorerkampen i Premier League går ind i sin sidste fase.

Pierre-Emerick Aubameyang scorede sæsonens Premier League-mål nummer 18, da Arsenal mandag aften fik en vigtig udesejr med fra Watford. Det afgørende mål i 1-0-sejren betød ikke alene, at Arsenal nu er tilbage i top fire. Aubameyang skød desuden sig selv op på tredjepladsen af topscorerlisten.

Sergio Agüero og Mohamed Salah har scoret 19 mål hver, hvorfor Aubameyang ånder dem begge to i nakken inden sæsonens sidste håndfuld kampe. Den gabonesiske angriber er sikker på, at han kan nå at indhente sine rivaler.

- Hvorfor ikke?

- Jeg føler mig selvsikker, og kapløbet er i gang, udtaler Pierre-Emerick Aubameyang ifølge Sky Sports.

- Jeg ved, at kampen er hård, men jeg er selvsikker og jeg fortsætter.

Mandagens mål var ikke ligefrem det flotteste, som Aubameyang har scoret i sin karriere. Topscoreraspiranten udnyttede en svag tilbagelægning og en tøvende tæmning af Watford-målmanden Ben Foster.

Aubameyang indrømmede efter kampen, at man ikke kan sammenligne mandagens mål med Mohamed Salahs vidundermål mod Chelsea i søndags, men den 29-årige angriber var ikke desto mindre glad for sit afgørende mål.

- Jeg var sikker.

- Jeg har ønsket at score sådan et mål i lang tid – i aften lykkedes det.

- Aftenens mål var et godt mål. Det var dog et fantastisk mål fra Mo Salah – et utroligt mål – men nogle gange foretrækker jeg at score mål, som jeg gjorde i aften. Måske var det ikke et nemt mål, men det var nemmere end Salahs.

Arsenal har spillet en kamp mindre end Liverpool, hvorfor Aubameyang har større chancer for at indhente Salah end Agüero, som sammen med Manchester City skal forsøge at vriste førstepladsen fra Liverpool.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik