Fodbold nyheder

Ajax håber, de Jong bliver klar

Af Bertram Christensen

Midtbanespilleren måtte udgå efter 22 minutter af weekendens kamp.

Ajax er taget til Torino, for at spille imod Juventus i anden del af kvartfinalen i Champions League. Opgøret er fortsat helt åbent, efter kampen i Amsterdam endte med 1-1.

Gæsternes mulighed for videre avancement så dog ud til at lide et knæk, da en af klubbens helt store profiler, Frenkie de Jong, måtte udgå efter 22 minutter af Ajax' Eredivisie-kamp mod Excelsior i weekenden.

de Jong er dog med holdkammeraterne i Torino, så det er stadig muligt, at midtbanespilleren, som skifter til Barcelona efter sæsonen, kan være med i morgen. Det fortæller hollændernes træner, Erik ten Hag, til Sky Sports.

- Vi skiftede ham ud, for at undgå, at han blev skadet. VI håber, at han kan spille, men vi må vente og se. Vi er klogere efter aftenens træning. Frenkie må selv vurdere om han er klar, og så skal jeg vurdere, om han skal spille, fortæller træneren.

Ajax var foran 1-0, da de Jong blev skiftet ud i weekenden. Klubben endte med at vinde 6-2 i kampen, hvilket betyder, at Ajax og PSV nu ligger lige med 74 point i toppen af ligaen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik