Fodbold nyheder

PSG-træner uenig med stjerne

Af Silas Stage

PSG er strøget gennem Ligue1 i denne sæson, men i går løb de ind i en afklapsning.

PSG skulle blot hente et enkelt point, da de i aftes mødte Ligue1's nummer to, Lille, for at blive franske mestre. Det blev dog alt andet end en sejrsfest for den pengestærke klub, der måtte rejse tilbage til den franske hovedstad med en syngende lussing på 1-5. Det unge stjernefrø Kylian Mbappé ærgrer sig, men er stadig fortrøstningsfuld.

- Vi skal nok vinde ligaen, men man skal tabe på en ordentlig måde. Vi bliver nødt til at vise mere personlighed. Det er en af vores fejl, og det skal vi have rettet, siger Kylian Mbappé til nyhedsbureauet AP ifølge TV2 Sport.

PSG rejste til Lille uden mange af de store stjerner blandt andre Edinson Cavani, Ángel Di María og Neymar, så der lå meget pres på Mbappe's unge skuldre for at skulle skabe det offensive spil. PGS-trænere Thomas Tuchel følger ikke den unge franskmands forklaring på nederlaget, og skylder i stedet skylden på fraværet af de offensive stjerner.

- Det er for nemt at sige, hvad Mbappé siger. Vi havde spillere, der ikke var klar, og som ikke burde have spillet. Det er ikke muligt kun at have 16 spillere klar, siger Tuchel til franske Canal+ ifølge TV2 Sport.

Der går dog ikke lang tid før, at Paris Saint-Germain igen får muligheden for at sikre mesterskabet. På lørdag tager de imod problemramte AS Monaco på Parc des Princes – forhåbentlig med flere offensive muligheder.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik