Fodbold nyheder

Klopp vil skabe historie

Af Silas Stage

Jürgen Klopp har for alvor fået blod på tanden efter sejren over Chelsea i aftes.

Med fire kampe igen er Liverpool blot fem point fra at tangere deres rekord for flest point på en ligasæson. En rekord der lyder på 90 point og strækker sig helt tilbage til 1987-1988, hvor de i øvrigt vandt ligaen. I år er det Manchester City, der er konkurrenten, og da ”The Citizens” hev titlen hjem sidste sæson var det med overlegne 100 point. Derfor sigter Klopp efter den perfekte sæsonafslutning, der vil bringe hans tropper op på 97 point.

- Vi forsøger bare at hente så mange point som muligt. Hvad har vi nu, 85? Fire kampe tilbage. 97 er muligt. Lad os prøve, sagde den tyske træner til Skysports efter sejren i aftes.

- Og hvis det er nok, så er det perfekt. Hvis ikke, kan vi ikke ændre det. Og vi tabte det ikke her eller der eller nogle andre steder.

På papiret har Liverpool også et gavmildt restprogram i Premier League, men de er også med i Champions League, hvor de har en svær opgave mod Porto i kvartfinalens returopgør. Og det er et opgør, som Jürgen Klopp går meget ydmygt til.

- Vi ser på det en kamp ad gangen. Nu tager vi til Porto (i Champions League), og det bliver en svær én.

- Vi ved, at de i hvert fald har to spillere tilbage, Pepe og (Hector) Herrera, så det bliver en interessant og svær opgave.

Liverpools kamp mod Porto spilles på onsdag med kick-off klokken 21. Som nogle måske husker mødtes de to klubber sidste år i ottendedelsfinalen, hvor Liverpool bankede Porto på Estádio do Dragão med 5-0.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik