Fodbold nyheder

Bologna-træner raser over Juventus

Af Silas Stage

Siniša Mihaljovic, der står i spidsen for nedrykningskandidaterne Bologna, er bestemt ikke tilfreds med Juventus' kamp mod SPAL.

Topholdet Juventus er så tæt på et nyt mesterskab i Serie A som man kan være. De har 17 point ned til Napoli med blot seks kampe. Til gengæld er de noget længere fra titlen i Champions League, hvor de skal spille returopgør mod Ajax på tirsdag.

Derfor sparede de en del spillere, da de spillede mod SPAL i lørdags. Der sendte Juventus-manageren, Massimiliano Allegri, et reservespækket mandskab på banen uden Giorgio Chiellini, Miralem Pjanic og Cristiano Ronaldo. Den beslutning er Siniša Mihajlović på ingen måde tilfreds med.

- Men når Juventus vælger at stille med ungdomsspillere og spillere fra Serie C (hvor Juventus' U23-hold huserer, red.), er det ikke fair over for os, der kæmper for overlevelse, siger Bologna-træner til Sky Italia ifølge TV2 Sport.

Mihajlovic' frustration bunder formentlig også i en utrolig tæt nedrykningskamp, hvor der blot er syv point fra Empoli, der er lige under stregen til SPAL på en 13. plads. Dermed var det noget af en skalp, som SPAL hev hjem mod et Juventus-hold med flere debutanter på holdkortet. Men Mihajlović synes ikke, at det er på et retfærdigt grundlag, men sådan er italiensk fodbold, siger han.

- Jeg synes ikke, det er i orden, selvom jeg ved om, at alle trænere og klubber skal træffe deres egne valg. Jeg kan bare ikke lide det, men jeg ved, at de er helt ligeglade. Sådan her er italiensk fodbold desværre bare, siger den serbiske træner.

Bologna fortsætter deres kamp for overlevelse i den bedste italienske fodboldrække, når de tager imod Sampdoria på lørdag.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik