Fodbold nyheder

Før Barcelona: Ikke som i 1999

Af Daniel Frimor

Manchester Uniteds norske manager, Ole Gunnar Solskjær, har ikke tænkt at sig at bruge CL-triumfen i 1999 som motivationsfaktor.

Ole Gunnar Solskjær skrev sig ind i Manchesters Uniteds historiebog, da han med et sent overtidsmål sikrede 'De Røde Djævle' Champions League-trofæet mod Bayern München på Camp Nou i 1999.

Sidenhen er nordmanden blevet manager for klubben, der står overfor et svært returopgør på netop Camp Nou mod FC Barcelona, men Solskjær har ikke tænkt sig at bruge triumfen fra 1999 til at motivere sine spillere:

- Nej, det vil jeg ikke (nævne 1999-triumfen red.). Det var mod Bayern München, det var en finale, det var noget helt andet, udtaler Solskjær ifølge Sky Sports, og uddyber:

- Vi vil tale om PSG-kampen og om Juventus-kampen. Vi har slået nogle gode hold på udebane i år og været oppe imod gode spillere. Barcelona var også frustrerede mod os (i første opgør på Old Trafford, red.). Ja, de kontrollerede kampen til sidst, de havde boldbesiddelse, men de blev aldrig rigtig farlige på vores banehalvdel.

Solskjær er sikker på, at Manchester United har spillerne til at skabe et godt resultat mod Barcelona. Her nævner han bl.a. Marcus Rashford, Paul Pogba og Anthony Martial som trusler mod Barcelonas mål:

- Man skal blot se på kvaliteten af disse spillere. Det gør os til en trussel, vi er en reel trussel foran målet.

Manchester United og FC Barcelona tørner sammen på Camp Nou tirsdag aften kl. 21.00.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik