Fodbold nyheder

Salah: Vi skal bare vinde resten

Af Silas Stage

Mohamed Salah tror på, at Liverpool vinder mesterskabet, hvis de gør rent bord.

Mohamed Salah var kraftigt medvirkende til Liverpools sejr over Chelsea i går. Egypteren lukkede kampen med en 2-0-scoring, der ifølge eksperter kunne være en kandidat til sæsonens mål. Nu er fløjspiller fyldt op med selvtillid og tror, at Liverpool kan sikre titlen i årets Premier League, hvis de kan gøre rent bord de sidste fire kampe.

- Min holdning? - ja, fortalte målmageren til Skysports.

- Vi skal bare holde fokus på vores spil og håbe, at Manchester City taber point.

På papirets var Chelsea den sværeste af de tilbageværende opgaver – især med tanke på kampen for fem år siden. Med fire kampe har Liverpool et overtag, hvis man kigger på modstanderne. Ifølge en udregning af Skysports er gennemsnitsplaceringen i tabellen af Liverpools tilbageværende modstandere 15,3 mens Citys er 9,2.

Derudover skal det tillægges, at City både har kampe mod Tottenham og rivalerne Manchester United – hold, der begge kæmper bravt for en top-4-plads. Af Liverpools modstandere er det reelt set kun Cardiff, der kæmper for at holde sig i Premier League, som har noget at spille for. Og det er ikke kun fans og andre øjenvidner, der kigger med hos holdene. Salah holdte selv øje med Citys 3-1-sejr over Crystal Palace tidligere i går.

- Jeg fulgte med i Man. Citys kamp for at se resultatet, det kan hjælpe os, men det kan også presse os til at præstere bedre. Du er nødt til at score, du kan ikke tabe point, jeg kendte resultatet af Manchester Citys kamp.

Liverpools restprogram består af Cardiff (U), Huddersfield Town (H), Newcastle United (U) og Wolverhampton (H). Citys har Tottenham (H), Manchester United (U), Burnley (U), Leicester (H) og Brighton (A).

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik