Fodbold nyheder

Leipzig-stjerne vil ikke forlænge

Af Silas Stage

Den 23-årige angriber Timo Werner vil ikke forlænge sin kontrakt med RB Leipzig.

Det er ikke mange år siden, at Timo Werner var et navn, der klingede hult i fodboldverdenen. Men siden den unge tyskers skifte til RB Leipzig i 2016 har han slået sig fast blandt de største europæiske angrebstalenter. Nu lader det til at Werner vil forsøge sig i en ny klub. Der har i hvert fald været forlydender om, at han ikke vil forlænge kontrakten med den tyske klub. Nu er der også kommet lyd fra klubbens CEO Oliver Mintzlaff.

- Vi vil gerne forlænge kontrakten med ham, men han har signaleret til os, at han ikke har lyst til at forlænge, fortalte Mintzlaff til Sky Germany.

Timo Werner har da også været en vigtig herre for offensiven hos Leipzig i indeværende sæson. Han har lavet 14 mål og fem assists i 26 Bundesliga-kampe, hvilket rækker til en 8. plads på topscorerlisten. En liste hvor Yussuf Poulsen i øvrigt ligger nummer på en delt 4. plads. Ralf Rangnick, der er manageren for Werner, Poulsen og resten og Leipzig-truppen, håber også at han er i truppen næste sæson.

- Vi forsøger at beholde ham. Han ved, at han er meget populær på holdet, med træneren og fansene, siger Ralf Ragnick og fortsætter…

- Han har stadig et halvandet år tilbage af hans kontrakt, og jeg håber, at han vil blive. Men i sidste ende er det op til ham.

Timo Werner har været rygtet til næsten alle europæiske topklubber. De seneste rygter sender ham til Bayern München eller Liverpool.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik