Fodbold nyheder

Medie: Conte kan blive Roma-træner

Af Stefan Lindahl

I sommer mistede italienske Antonio Conte jobbet som manager i Chelsea. Nu kan fremtiden, ifølge medie, bringe ham tilbage til Italien.

Den italienske træner Antonio Conte blev i sommer erstattet af landsmanden Maurizio Sarri som manager i engelske Chelsea. Nu påstår de to italienske medie Il Tempo og La Repubblica, at Serie A-klubben Roma overvejer at ansætte italieneren med en træner fortid i Juventus som ny træner efter den indeværende sæson. Inter er også blevet nævnt som en mulig destination for den passionerede træner.

Tidligere har Indkast meddelt, at den tidligere præsident for det italienske fodboldforbund Carlo Tavecchio har udtalt, at Conte gerne vil tilbage til Italien.

Roma er også blevet kædet sammen med den tidligere Inter-træner José Mourinho, men ifølge den italienske avis Corriere dello Sport kunne romerne ikke overbevise den tidligere succes-træner om at vende tilbage til træner-tjansen.

49-årige Conte har tidligere været i fem italienske klubber som træner, og Roma kan derfor blive den sjette. Udover klubtræner-karrieren har italieneren også stået i spidsen for det italienske landshold, som han ved EM i 2016 førte frem til kvartfinalen, hvor Tyskland blev endestationen efter straffesparkskonkurrence.

Som træner i Juventus nåede den tidligere midtbanespiller i klubben tre ”Scudettos” og et imponerende pointgennemsnit på 2,4 point pr. kamp i 99 ligakampe. Blot fem nederlag blev det til med Torino-klubben, hvor italieneren for alvor slog sit navn som fast som international top-træner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik