Fodbold nyheder

Everton-profil kan blive United-spiller

Af Stefan Lindahl

Ifølge medie har Manchester United udset sig Idrissa Gueye som en idéel løsning, hvis Ander Herrera forlader klubben til sommer.

Ifølge engelske Evening Standard har Manchester United Everton-profilen Idrissa Gueye i kikkerten som mulig erstatning for Ander Herrera, der kan forlade United transferfrit til sommer. I denne sæson har senegaleseren spillet 30 kampe for Everton.

I januar blev 29-årige Gueye kædet sammen med et skifte til franske Paris Saint-Germain. Et skifte, som spilleren angiveligt selv ønskede. Nu kan kabalen så gå op på en anden måde. Transferfrie Ander Herrera er blevet kædet sammen med et gratis skifte til Ligue 1-klubben til sommer, hvilket giver plads til Gueye i United.

Gueye vil ifølge Evening Standard koste United 260 mio. kroner. Det gør Gueye til en billigere løsning end blandt andre Atletico-profilen Saul, som Manchester-klubben også skulle have kigget på.

Til sommer er det tre år siden, at senegaleseren kom til Everton fra Aston Villa. Fornylig rundede Gueye 100 Everton-kampe.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik