Fodbold nyheder

Ajax-brasser jagtes af flere storklubber

Af Stefan Lindahl

Ajax-esset David Neres jagtes ifølge medie af adskillige storklubber.

Ifølge det engelske medie Mirror jagter Premier League-klubberne Liverpool og Everton, Bundesliga-topholdet Borussia Dortmund og Ligue 1-duksene Paris Saint-Germain den brasilianske Ajax-kant David Neres, som i gårsdagens Champions League-kvartfinale mod Juventus scorede Ajax-målet i en kamp, som endte 1-1, og dermed viste brasilianeren igen sit værd og sine offensive kvaliteter frem på den største scene. Ifølge mediet koster det 22-årige offensiv-es omkring 350 mio. kroner.

I tyske Dortmund ses Neres efter sigende som den spiller, der kan erstatte Jadon Sancho, som er blevet kraftigt forbundet med en retur til England efter en fantastisk debut-sæson i Bundesligaen. Everton vil gerne tilføje Ajax-spilleren til deres offensiv, hvor landsmanden Richarlison efter sit skifte fra Watford sidste sommer har haft succes omgående. I Evertons nabo-klub, Liverpool, er brasilianeren udset til at være back-up for deres stjernespækkede angrebstrio, da manager Jürgen Klopp angiveligt ikke er tilfreds med kun at have Divock Origi og Xherdan Shaqiri til at udfylde tomrummet ved eventuelle skader.

22-årige Neres kom til Ajax fra Sao Paolo i januar-transfervinduet 2017 for 90 mio. kroner. I 93 førsteholdskampe for den hollandske topklub har brasilianeren scoret 29 mål og assisteret 32 gange. Kantspilleren fik debut på det brasilianske A-landshold i sidste måned mod Tjekkiet, hvor Ajax-esset assisterede Gabriel Jesus ved 2-1-scoringen i 3-1-sejren.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik