Fodbold nyheder

Ajax på jagt efter Real Madrid-spiller?

Af Kasper Kristensen

Den talentfulde nordmand blev hentet til Real Madrid i 2015, men har fortsat ikke slået igennem på Santiago Bernabéu.

Martin Ødegaard blev for år tilbage spået til at blive én af de helt store stjerner i fremtiden. Martin Ødegaard forlod norske Strømsgodset til fordel for den spansk kongeklub, Real Madrid.

D. 23 maj 2015 blev Martin Ødegaard den yngste spiller nogensinde til at optræde i en Real Madrid-trøje i en alder af 16 år. Han erstattede selveste Cristiano Ronaldo, og det blev anset som en symbolsk udskiftning - at Ødegaard skulle blev en af de store hos "Los Blancos".

Zinedine Zidane var dog ikke villig til at give den unge nordmand den optimale spilletid, og han har de sidste par år været udlejet til henholdsvis Heerenveen og Vitesse. Under lejeopholdet hos Vitesse i denne sæson har den kreative midtbanespiller optrådt 30 gange, scoret 8 mål og leveret 6 målgivende afleveringer. I søndagens kamp mod PSV tilføjede Ødegaard endnu en flot scoring til sin konto.

Efter kampen blev den 20-årige spurgt angående sin fremtid i Real Madrid:

- Jeg skal have en snak med Real Madrid, og så tager vi en beslutning derfra.

Ifølge AS er Ajax Amsterdam ude efter den talentfulde nordmand. Med sommerens afgang af Frenkie de Jong samt en forventet afgang af Matthijs de Ligt er den hollandske hovedstadsklub nu ude efter en direkte erstatning på midtbanen.

Under den forrige Zinedine Zidane-periode i Real Madrid blev det ikke til mange optrædener for Martin Ødegaard, og det forventes heller ikke, at han forlænger sin kontrakt med "Los Blancos".

Martin Ødegaards konktrakt med Real Madrid udløber i 2021.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik