Fodbold nyheder

Rygterne tager til: Profiler på vej væk

Af Daniel Frimor

Manchester United ser ud til at miste to profiler på en fri transfer til sommer.

Rygterne har svirret omkring to af Manchester Uniteds profiler i de seneste par dage, men nu melder normalt pålidelige Sky Sports, at der er noget om snakken.

Således skulle den spanske midtbaneduo, Ander Herrera og Juan Mata, være godt i gang med at forhandle sig til nye kontrakter i to storklubber, og det betyder således et exit fra Old Trafford.

Sky Sports skriver her til aften, at Herrera allerede skulle have skrevet under på en forhåndsaftale med franske Paris Saint-Germain, der må siges at tage en stille hævn for over den engelske storklub ved at plukke en af de spillere som Ole Gunnar Solskjær har haft allermest tiltro til siden sin ankomst i Manchester - og det endda uden at skulle betale en krone for den 29-årige spanier.

Samtidig meldes det, at Juan Mata skulle lægge i forhandlinger med FC Barcelona om en kontrakt. Dette skifte må siges at være ganske lukrativt for den 30-årige kreatør, der snart går ind i karrierens efterår og har været meget inde og ude af holdet i sin tid i Manchester United. Skiftet kan ligeledes gennemføres ganske gratis, da Matas kontrakt med 'De Røde Djævle' udløber til sommer.

Skulle det blive en realitet, at der er dobbelt op på spansk exit fra Old Trafford til sommer, så kan Ole Gunnar Solskjær således få endnu mere travlt i det kommende transfervindue.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik