Fodbold nyheder

United og Barcelona i priskrig

Af Silas Stage

Forventningerne er høje, og ligeledes er priserne for udebanepladserne til kampene. Først hævede catalonierne prisen, og nu har briterne fulgt trop.

Det bliver bestemt ikke en billig affære, hvis man vil ind på udebaneafsnittet til kampene mellem FC Barcelona og Manchester United. Tidligere i dag meldte den spanske topklub ud, at de medrejsende United-fans må punge ud med 878 danske kroner, hvis de vil se "De Røde Djævle". Et prisskilt som United bestemt ikke er tilfredse med.

- Vi mener, at vores medrejsende fans bliver udsat for en stigende og alt for høj billetpris af værtsklubben, lyder en erklæring på Uniteds hjemmeside.

Svaret er kommet prompte fra United, der nu også har hævet prisen for billetter til udebaneafsnittet til 878 kroner og dermed indhente en større profit fra billetsalget. Den ekstra profit skal så splittes blandt de fans, der rejser med Manchester-klubben til Spanien og spare dem for 232 kroner.

Ifølge klubbens hjemmeside giver de fansene profitten fra billetsalget, da de ikke mener, at tilhængerne skal bøde for de forhøjede priser.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik