Fodbold nyheder

Eriksen: Det giver ikke mening

Af Tobias Tange

Christian Eriksen mener ikke, at der er hold i rygterne om, at Tottenham skulle være trætte.

Tottenham hang – indtil for nylig – på i toppen af Premier League, hvor de virkede som en mulig udfordrer til Liverpool og Manchester City. Nu er situationen dog noget andet. Spurs har de sidste kampe smidt en del point, og derfor er de ude af mesterskabskampen.

En del af forklaringen har ifølge rygterne været, at Tottenham-spillerne skulle være ramt af træthed. Den forklaring giver Christian Eriksen dog ikke meget for.

- Det giver ikke mening. Man vænner sig til at spille så meget. Jeg har spillet mange kampe i nogle sæsoner efterhånden, siger Eriksen ifølge Sportlens til Irish Mirror og fortsætter.

- Det er faktisk nærmere omvendt. Det føles unaturligt, når man ikke spiller. Benene har det godt. Vi spillede ikke i weekenden, og det er et stykke tid siden, at vi ikke har spillet hver tredje eller fjerde dag. Det er dejligt, men også en smule underligt. Jeg bliver faktisk en lille smule rastløs, fordi jeg vil spille.

Den danske playmaker har indtil videre spillet 37 kampe i denne sæson. I dem har han scoret syv kasser og lavet 11 assists.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik