Fodbold nyheder

Zidane: Isco og Marcelo er begge to klar

Af Stefan Lindahl

Zinedine Zidane er tilbage som cheftræner i Real Madrid. Til spansk medie har Zidane luftet sine tanker om nogle af spillerne i Real-truppen.

Til Mundo Deportivo har Zinedine Zidane fortalt om nogle af de nuværende spillere i Real Madrid-truppen. Blandt andre snakker han Isco, som ikke har fået meget spilletid under den seneste træner i Madrid-klubben Santiago Solari:

- Isco og Marcelo er begge to klar til at spille. De vil gerne spille, og vi vil se dem spille. Marcelo har ikke spillet meget, det er sandt, men han er professionel, og har været god i flere sæsoner. Vi må respektere alt, hvad den tidligere træner (Santiago Solari, red.) gjorde, men i mine øjne er Marcelo glad og ivrig efter at spille, så det kan jeg jo kun være glad for.

- Jeg vil ikke diskutere Gareth Bales sæson, men i de sidste elleve kampe regner jeg med ham, ligesom jeg gør med alle andre. Han er klar til at spille ligesom alle andre. Mit fokus lige nu er at slutte sæsonen godt af. Jeg er ikke bekymret for hvilke spillere, der vil fortsætte hos os, eller andre der kommer ind. Vi må fokusere på resultater. Vi vil tænke positivt og slå Celta (Celta Vigo, red.) i morgen. Jeg vil ikke tænke på andet. Spillerne er opsat på at vise, hvad de er værd.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik