Fodbold nyheder

N'Doye tænker kun på sejre

Af Bertram Christensen

Angriberen er tæt på 100 FCK-mål, men det fylder ikke meget.

Da FCKs Dame N'Doye scorede til 1-0 i søndagens kamp mod FC Nordsjælland scorede han sit mål nummer 73 i sin Superliga-karriere. Det betyder, at senegaleseren nu er den mest scorende udlænding i Superligaens historie.

Målet var samtidig N'Doyes mål nummer 98 for FCK, og han er altså nu kun to mål fra at runde et skarpt hjørne på 100 mål for klubben. Det lader dog ikke til at være noget, som fylder specielt meget hos angriberen.

- Jeg vil selvfølgelig være glad, hvis jeg når de 100 mål, men det kommer i anden række. Sejrene er førsteprioritet, og hvis holdet spiller godt, er chancen for, at jeg scorer mål, jo også større, fortæller han til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

- Mit fokus er udelukkende på, at vi skal vinde vores kampe og tage mesterskabet tilbage. Alle i klubben vil så gerne vinde mesterskabet igen, så det betyder rigtig meget.

Kampen om mesterskabet kommer til at stå mellem FCK og FCM resten af sæsonen, hvor det tyder på, at de to indbyrdes opgør senere på året kommer til at afgøre mesterskabet. Næste opgaver er, på paieret, en lettere end af slagsen for FCK, da de tager imod Hobro på søndag klokken 17.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik