Fodbold nyheder

Overlegne Chelsea sikkert videre

Af Bertram Christensen

Englænderne kom aldrig i problemer i Kiev. Blandt andet takket være et Giroud-hattrick.

Opgøret var allerede på forhånd tæt på afgjort, da Chelsea havde vundet første opgør i London med 3-0. Det gode udgangspunkt betød da også, at flere af de normale startere måtte tage plads på bænken.

Fem minutter inde i opgøret, var det så en af reserverne, som var på pletten. Et hjørnespark fra WIllian blev forlænget af Ruben Loftus-Cheek, og Oliver Giroud var først over bolden, og sparkede bolden ind bag Denis Boyko i Kiev-målet.

Et kvarter senere havde Dynamo Kiev bolden i mål. Denys Garmash blev sendt i dybden, og vippede bolden over Kepa Arrizabalaga. Desværre for ukrainerne blev der, helt korrekt, vinket offside.

Efter 33 minutters spil, var Giroud igen i centrum. Et indlæg fra Marcos Alonso havnede for fødderne af den franske angriber, som endnu en gang kunne sparke bolden i nettet.

Få sekunder før pause kom Chelsea så foran 3-0. Stortalentet Callum Hudson-Odoi kombinerede flot med Giroud, før han fandt Alonso med et indlæg, som kun lige skulle prikke til den, for at få den over målstregen.

Kiev nåede end ikke at give bolden op, før der var fløjtet til pause i en kamp, hvor al spænding var forsvundet.

Efter pausen startede hjemmeholdet egentligt bedst, men så slog Giroud til med sit hattrick. Med 14 minutter spillet af anden halvleg, sendte Willian et frispark ind i feltet, som en helt fri Giroud headede i mål.

Med 12 minutter tilbage ville Hudson-Odoi også være med til at score. Kiev smed bolden væk midt på banen, og Giroud sendte den hurtige englænder afsted. Han svigtede ikke, og gjorde det til 5-0 til Chelsea.

Det mål blev samtidig kampens sidste mål i et opgør, hvor Chelsea vandt med sammenlagt 8-0.

Dynamo Kiev – Chelsea 0-5 (0-3)
0-1: Oliver Giroud (5 min.)
0-2: Oliver Giroud (33 min.)
0-3: Marcos Alonso (45 min.)
0-4: Oliver Giroud (59 min.)
0-5: Callum Hudson-Odoi (78 min.)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik