Fodbold nyheder

Schalke fyrer Tedesco

Af Bertram Christensen

Den italienske træner er færdig efter ydmygelsen i Manchester.

Et nederlag på 0-7 var det, der fik det famøse bæger til at flyde over for Schalkes Domenico Todesco. Han er nemlig blevet fyret i Bundesligaklubben Schalke 04 efter deres ydmygelse i Champions League mod Manchester City.

Resultatet mod City var dog langt fra det eneste, som var med til at få italieneren fyret. Efter det i sidste sæson blev den en flot 2.-plads, er klubben fra Gelsenkirchen lige nu at finde på en 14.-plads, hvilket tydeligvis ikke har været tilfredsstillende.

Beslutningen om at fyre Todesco har dog ikke været helt nem for klubben, fortæller sportsdirektør Jochen Schneider på klubbens egen hjemmeside. Sæsonens resultater har dog betydet, at klubben ikke så nogen anden udvej.

- Vi må dog ikke glemme, at udviklingen i denne sæson i sidste ende er negativ. Efter grundige overvejelser nåede vi til den konklusion, at det ikke længere er muligt med den nuværende personale-konstellation, fortæller Schneider.

Det bliver Huub Stevens og Mike Büskens, som overtager træneransvaret i klubben, indtil der er fundet en erstatning for Tedesco.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik