Fodbold nyheder

Klopp: Kunne skrive en bog om van Dijk

Af Obaida El-Itr

To mål fra Sadio Mané og et hovedstødsmål fra van Dijk var mere end nok til at sende Klopps tropper videre til kvartfinalerne. Selvom Mané blev kåret til kampens spiller, var det van Dijk der fik de største roser.

Robert Lewandowski og resten af Bayern Munchens offensiv kom ikke frem til meget i gårsdagens Champions League-opgør mellem de to giganter. Det skyldes i stor grad forsvarsgeneralen van Dijk som endnu engang leverede en god præstation for 'The Reds'. Den solide defensive præstation blev krydret med en flot assist til Mané og et mål. Efter Kampen blev der heller ikke sparet på roserne fra Liverpool-manageren.

- Jeg kunne skrive en bog om hans færdigheder, styrke, hvor meget jeg elsker ham og hvor fantastisk en spiller, han er. Han er ung, men alligevel virkelig moden og stærk. Han var endda involveret i Bayern mål. Hvilken aften for ham, sagde Klopp grinende til Sky Sports efter kampen.

- Virgil ved, at han kan spille endnu bedre, end han gjorde i aften, sagde den tyske manager.

Liverpool vandt opgøret med 3-1 og er dermed med i bowlen, når der i morgen trækkes lod til kvartfinalerne. Klopps mandskab kan blandt andet møde flere Premier League-klubber, da Tottenham, Manchester City og Manchester United også har spillet sig videre.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik