Fodbold nyheder

Klopp: Liverpool er tilbage i toppen

Af Daniel Frimor

Den tyske manager er ikke i tvivl om, at gårsdagens CL-sejr over Bayern München var en klar besked til resten af verden.

England har hele fire hold med i dette års Champions League-kvartfinaler, og ét af dem er Liverpool, der i går udstillede Bayern München på Allianz Arena og gik videre med en 3-1-sejr.

Sejre på udebane er notorisk svære i Champions League, og efter kampen var Liverpools manager, Jürgen Klopp, godt tilfreds med sit hold:

- At score tre mål her (på Allianz Arena i München, red.) er virkelig svært. Det er et stort resultat, og et stort skridt for os, udtalte tyskeren ifølge Sky Sports efter kampen.

Efter præstationen turde Klopp også godt slå fast, at Liverpool er tilbage blandt den internationale fodboldelite:

- Vi har markeret at denne vidunderlige klub, Liverpool F.C., er tilbage i toppen af international fodbold. Vi synes alle, at dette er hvor klubben hører til, og i aften (i går, red.) beviste vi det i hvert fald en lille smule.

Den tidligere Dortmund-manager var også stolt af måden, hvorpå holdet havde slået Bayern München:

- Der er et par steder i topfodbold, hvor man ved, at det bliver svært ligemeget hvilket hold, der kommer på besøg. Derfor kan man heller ikke spille sin bedste omgang 'flow-fodbold'. Man er nødt til at finde andre metoder, og det gjorde vi. Det gør mig virkelig stolt og glad, da jeg synes, at Liverpool fortjener den slags opmærksomhed igen. Vi er tilbage, det er så godt. Vi kan forbedre meget, udvikle os og lære meget, men vi er tilbage, og det faktum kan jeg godt lide.

Der trækkes lod til Champions Leagues kvartfinaler i morgen, fredag, kl. 12.00.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik