Fodbold nyheder

OB-angriber drager til USA

Af Ryan Svale

OB meddeler, at de har solgt 18-årige Mathias Jørgensen til MLS-klubben New York Red Bulls.

OB gjorde i efteråret meget brug af angrebskometen Mathias Jørgensen, der gjorde en god figur for den fynske klub. Det kastede en prøvetræning i tyske Gladbach af sig i januar måned, men OB hørte aldrig for tyskerne om konkret interesse for den unge angriber, der dog nu har fundet en ny destinationen. Han drager nemlig til USA, hvor han skal tørne ud fo MLS-klubben New York Red Bulls. Det meddeler OB på sin hjemmeside

Det er ikke tit, at man ser unge danskere skifter til klubber uden for Europa, men Mathias Jørgensen er overbevist om, at han tager et klogt valg.

- Jeg kommer til en klub, der rigtig gerne vil bruge unge spillere, og som har haft succes med det i de seneste sæsoner og alligevel har skabt gode resultater i ligaen

- Så det føles rigtigt, og samtidig kommer jeg til en liga, der er i kraftig udvikling, og hvor der er en kæmpestor interesse og opmærksomhed, som jeg helt sikkert også skal vænne mig til.

- Men jeg føler mig godt rustet til det, for jeg har modnet mig rigtig meget i de to år, jeg har været i OB, siger han til OB's hjemmeside.

Mathias Jørgensen nåede 18 kampe med tre mål til følge i den stribede OB-trøje.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik