Fodbold nyheder

Napoli og præsident får bøde

Af Stefan Lindahl

Napoli og klubbens præsident har fået en bøde for upassende kommentarer om en dommer. En hændelse der fandt sted før Serie A-mødet med Inter i ultimo-december.

Napoli-præsidenten Aurelio De Laurentiis fortalte forud for Napolis Serie A-kamp i slutningen af december ude mod Inter til Radio Kiss Kiss, hvad han mente om kampens dommer Paolo Mazzoleni:

- Mazzoleni bekymrer mig. Han er altid forfærdelig mod os, og så er han ikke neutral.

Den udtalelse koster nu præsidenten en bøde på lige omkring 100.000 kroner. Samtidig har klubben fået en bøde på 45.000 kroner i forbindelse med samme situation.

Kampen mod Inter på San Siro endte med et dødsfald, da en Inter-supporter blev kørt ihjel af Napoli-fans. Samtidig blev Napoli-stjernen Kalidou Koulibaly udvist af Mazzoleni, da han hånligt klappede efter dommeren. Senegaleserens reaktion skyldes de racistiske tilråb, som Inter-supportere råbte efter Koulibaly. En episode som Inter senere blev straffet for af forbundet.

De seneste to gange Mazzoleni har dømt Napoli i Serie A har syditalienerne tabt. I begge kampe har Napoli fået røde kort. I 23 kampe med Mazzoleni som dommer har klubben tabt ni af dem, fået 42 advarsler og syv røde kort. Napoli er den klub, som Mazzoleni har uddelt flest udvisninger til nogensinde.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik