Fodbold nyheder

Medie: Sarri har tabt omklædningsrummet

Af Stefan Lindahl

Ifølge medie har Chelsea-manager Maurizio Sarri tabt omklædningsrummet i klubben. Angiveligt noget der ikke først er sket nu efter 0-6-nederlaget til Manchester City.

Den spanske avis AS skriver i dag, at Chelsea-manager Maurizio Sarri har tabt omklædningsrummet i London-klubben. Ifølge avisen tror nogle af de største profiler i spillertruppen ikke længere på italienerens ”Sarri-ball-filosofi”. Mediet mener dog ikke, at spillerne først nu er stoppet med at have tiltro, men beretter, at det angiveligt har været tilfældet i flere måneder.

AS skriver, at spillerne ikke tror på italienerens metoder, at de er ukomfortable, og det er derfor, at spillet ikke flyder. Søndagens 0-6-nederlag til Manchester City er London-klubbens største nederlag i Chelseas Premier League-historie en negativ rekord, der kom blot elleve dage efter et 0-4-nederlag til Bournemouth. Mediet mener, at hvis Sarri fortsat er i Chelsea efter denne sæson, vil profiler søge nye græsgange. Efter sigende kan Sarris fremtid i klubben blive afgørende for Eden Hazards beslutning om et skifte til Real Madrid.

Sarri kom til Chelsea fra Napoli i sommer. Pointsnittet i denne sæsons Premier League ligger for italieneren og Chelsea på 1,9 point per kamp, hvilket blot er nok til en sjetteplads i øjeblikket. Italieneren startede ellers flot ud med London-klubben i sæsonen på trods af et nederlag i Community Shield til Manchester City. 18 kampe gik han og klubben ubesejrede, hvilket gjorde Chelsea til det hold i de europæiske top fem ligaer, der gik længst uden nederlag i alle turneringer.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik