Fodbold nyheder

- Vi har den bedste angriber i verden

Af Stefan Lindahl

Til medie har Real Madrid-præsident Florentino Pérez fortalt, hvad han mener om sin angriber Karim Benzema.

31-årige Karim Benzema bliver af Real Madrid-præsidenten Florentino Pérez storrost overfor fransk medie. Præsidenten har i et interview med France Football fortalt om sin holdning til angriberen og Paris Saint-Germain:

- Vi har den bedste angriber i verden. Man kan bare kigge på de trofæer, vi har vundet. Jeg har hørt fra kritikkere i flere år, at vi behøvede at hente en ny nummer ni, men i virkeligheden har vi den bedste i verden. Vores plan er at holde på vores stjerner og forberede os på fremtiden. Vi har hentet spillere som Vinicius og Rodrygo Goes til at gå ind på holdet over tid.

- Mine tanker om Paris Saint-Germain? De er en god klub, som har et godt venskab med os. Vi er begge elite-klubber, og har en stærk forståelse. Nasser Al-Khelaifi (klubbens ejer) (Paris Saint-Germain-ejer, red.) gør det fremragende, og jo mere tid de får, jo bedre bliver de.

Karim Benzema har i sine snart ti år i den spanske hovedstadsklub spillet 449 kampe, scoret 210 mål og lavet 120 assist. Derudover har franskmanden vundet blandt andet fire Champions League-titler og tre titler som årets franske fodboldspiller. Trods sin position som angriber er franskmanden aldrig blevet La Liga-topscore. Benzema er dog i Top-30 over de mest scorende spillere nogensinde i den bedste spanske række. Kun to andre spillere er stadig aktivt spillende i den bedste spanske række, det er Aritz Aduriz fra Athletic Bilbao og Lionel Messi fra FC Barcelona.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik