Fodbold nyheder

- I fremtiden vil han blive en stjerne

Af Stefan Lindahl

Til italiensk medie har AC Milan-polakken Krzysztof Piateks tidligere træner fortalt, at Real Madrid var interesserede i den tidligere Genoa-målmager.

I januar-transfervinduet hentede AC Milan Genoa-målmageren Krzysztof Piatek for lige omkring 250 mio. kroner. Siden han kom til Milano-klubben har polakken scoret et mål i gennemsnit pr. kamp. Piateks tidligere træner fra Cracovia-tiden Michal Probierz har til det italienske medie Gazzetta dello Sport fortalt om spillerens gode valg af klubber og en fremtid i Real Madrid:

- Indtil videre har han skiftet godt, og han har taget alle de rigtige beslutninger i forhold til at blive en stor spiller på et internationalt niveau. Nu er jeg sikker på, at Milan (AC Milan, red.) vil komme tilbage blandt de bedste fire klubber i Serie A nu. I fremtiden vil han blive en stjerne, der kan spille i Real Madrid.

- Jeg tror virkelig, at Real Madrid-direktørerne er ærgerlige over, at de ikke prøvede hårdt nok at hente ham i januar. De tænkte virkelig meget på ham, men Milan ville have ham mere. For italienske fans og specielt ”Rossoneri-tilhængere” er det skønt, fordi de kan nyde ham hver eneste weekend. Jeg er sikker på, at med hans karakter og attitude til alle aspekter i spillet vil han blive en af de bedste angribere i sin generation.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik