Fodbold nyheder

Tre mulige Sarri-afløsere

Af Jakob Hansen

Maurizio Sarris job i Chelsea hænger i en tynd tråd i øjeblikket. Her giver vi tre bud på hvem der kunne afløse italieneren.

Chelsea tabte i weekenden 0-6 til Manchester City, og manageren Maurizio Sarri er en presset herre i disse tider. The Guardian skrev i dag, at Sarri har en måned til at vise sit værd i klubben, hvis ikke hans kontrakt skal rives i stykker længe inden den udløber.

Derfor er spekulationerne selvfølgelig allerede startet omkring, hvem der kan afløse Sarri som manager i London-klubben, som har haft intet mindre end ti forskellige managers siden 2008. Vi giver her et bud på tre mulige afløsere til jobbet.

1. Diego Simeone

Atletico Madrid-træneren er uden tvivl en af Chelseas førsteprioriteter, hvis man kunne vælge frit på alle hylder. De seneste tre kampe har man lukket ti mål ind, og specielt mod Manchester City manglede holdet disciplin, og lignede ikke et hold der var sat ordenligt op til kampen. Et af Simeones nøgleord er netop disciplin, og han kan om nogen få styr på den defensive del af Chelseas spil. Argentineren har dog kontrakt med Atlético indtil 2020, og det vil være stort set umuligt at hente ham midt i en sæson. Han kan dog være en mulighed når sæsonen er omme, hvis Chelsea kan lokke ham væk fra Spanien.

2. Frank Lampard

Et andet god bud på en kommende Chelsea-manager er Frank Lampard. I øjeblikket nyder den tidligere Chelsea-legende stor popularitet i Championship-klubben Derby, hvor man kæmper med om play off-placeringerne til Premier League. En af fordele ved Lampard er, at han kender klubben helt ind til benet, og helt sikkert vil være et populært valg hos fansene. Samtidig er det højest sandsynligt nemmere og billigere at få fingrene i Lampard end Simeone, og derfor er den 40-årige englænder et godt bud.

3. Gianfranco Zola

Den sidste på listen er Gianfranco Zola, som også er en legende i Chelsea. Pt. er han assisterende træner til Maurizio Sarri, og vil derfor være en hurtig og nem løsning. Zola blev ansat i Chelsea til denne sæson, og har gjort sig i træner-gerningen siden 2006. Det har dog ikke været en dans på roser for italieneren, og han har mange tvivlsomme resultater på bagen, da det har været sparsomt med succes i både West Ham, Watford, Birmingham og Cagliari. Derfor er det svært at sige, hvad man får ved en forfremmelse af Zola.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik