Fodbold nyheder

Tuchel: Vi frygter Pogba og Martial

Af Tobias Tange

De to franskmænd er helt centrale for Manchester United, mener Thomas Tuchel.

Paul Pogba er måske den spiller, der har nydt bedst af, at Ole Gunnar Solskjær er kommet til magten. Samtidig er Anthony Martial måske den spiller, der har præsteret bedst for The Red Devils set over hele denne sæson. De to franskmænd er da også nogle af dem, som PSG-bossen, Thomas Tuchel holder ekstra øje med.

Det afslører tyskeren forud for de to holds møde i Champions League.

- Jeg tror ikke, at der er nogen overraskelse i, at Paul Pogba er en nøglespiller. Han er en utrolig spiller med fantastiske kvaliteter. Han kan gøre mange ting – han er utroligt farlig med bolden ved fødderne, han er dygtig i duellerne, siger Tuchel ifølge Evening Standard og fortsætter sine roser af VM-vinderen.

- Når han udfordrer folk, kan han altid gøre en forskel. Efter min mening er han altid farligt offensivt sammen med Martial. De er et virkeligt farligt makkerskab.

De to har spillet en stor rolle i Manchester Uniteds gode stime. Det var da også dem, der stod for weekendens tre scoringer mod Fulham i Premier League. Her scorede Pogba to, mens hans landsmand også bød ind med en flot soloscoring.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik