Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Noget kunne tyde på, at Kasper Schmeichel ikke er tilfreds i Leicester, Juventus er på udkig efter en Paulo Dybala-erstatning i Real Madrid og en eventuel byttehandel er under opsejling mellem Chelsea og AC Milan.

Peter Schmeichel har løftet sløret for, at hans søn – Kasper Schmeichel – måske forlader Leicester, fordi han ikke er glad og tilfreds under manageren Claude Puels ledelse. (Sun)

Det er allerede nu bestemt, at Ole Gunnar Solskjær bliver permanent Manchester United-manager, når hans midlertidige kontrakt udløber til sommer. Det er dog muligt, at klubben først offentliggør det, når sæsonen er slut. (Sun)

Ole Gunnar Solskjær har forsikret om, at Fred kommer til at bidrage til Old Trafford-klubbens slutning på sæsonen, selvom den 25-årige brasilianer ikke var en del af truppen mod Fulham. (Manhcester Evening News)

Manchester United er interesserede i Fulham-stortalentet Ryan Sessegnon. Kontraktforhandlingerne mellem den 18-årige englænder og Fulham er i den forbindelse gået i stå. (Mirror)

Newcastle-manageren Rafael Benitez er sikker på, at klubbens rekordkøb – Miguel Almiron – kommer til at gøre en forskel fra første øjeblik på banen. (Guardian)

Wolverhampton er favoritter til at hente Benficas stortalent Joao Felix, som klubbens manager Nuno Espirito Santo er ivrig efter at få fingrene i. (Mirror)

Chelsea vil forlange at få den ivorianske midtbanespiller Franck Kessie til gengæld, hvis AC Milan forsøger at hente lejesvenden Tiemoue Bakayoko på en permanent kontrakt. (Daily Star)

Det var en fibersprængning, som forhindrede den hollandske landsholdsspiller Leroy Fer i at skifte fra Aston Villa til Swansea på deadline day i januar. (Birmingham Mail)

Crystal Palace-manageren Roy Hodgson er klar til at rådgive den engelske landstræner Gareth Southgate, hvis han har tænkt sig at ringe til ”The Eagles”-forsvareren Aaron Wan-Bissaka om et plads på landsholdet. (Independent)

Manchester Citys Bernado Silva og Aymeric Laporte er begge steget i transferværdi, fordi de hidtil har haft en god sæson. (Manchester Evening News)

Manchester United-forsvareren Phil Jones har løftet sløret for, at klubben var til grin under Jose Mourinhos ledelse. (Goal)

Kevin Prince-Boateng, som skiftede fra Sassuolo til FC Barcelona i januar-transfervinduet, har kompenseret en fan, som kort før skiftet havde købt den ghanesiske midtbanespiller i sit managerspil. (Marca)

Den tidligere engelske landsholdsforsvarer Micah Richards understreger, at han ikke fortryder noget som helst i sin karriere, selvom han ikke har spillet en eneste kamp for Aston Villa siden 2016. (Birmingham Mail)

Everton-spillerne kan se frem til en forlænget pause i denne uge, før manager Marco Silva træffer en beslutning om en eventuel træningslejr, selvom formen hos ”The Toffees” ikke ligefrem er imponerende. (Liverpool Echo)

Den franske forsvarsspiller Faitout Maouassa har løftet sløret for, at han ikke var klar til at skifte til Newcastle i sidste måned, selvom han drømmer om at spille i Premier League en dag. (Newcastle Chronicle)

Juventus fører efter sigende kapløbet om den unge Ajax-forsvarer Matthijs de Ligt, selvom klubber som FC Barcelona, Manchester City og Liverpool også er interesserede i den 19-årige hollænder. (Calciomercato)

Juventus vil desuden erstatte Paulo Dybala med enten Isco eller James Rodríguez fra Real Madrid, hvis den argentinske kreatør forlader klubben til sommer. (Tuttosport)

Den marokkanske kantspiller Mimoun Mahi, som spiller i hollandske Groningen, var tidligere sat i forbindelse med et skifte til Leeds United. Nu kunne noget dog tyde på, at han i stedet skifter til FC Zürich. (Football Oranie)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp har identificeret Leeds Uniteds 18-årige kantspiller Jack Clarke som en prioritet til sommerens transfervindue. (Express)

Den tidligere Newcastle-målmand Steve Harper har afvist rygterne om, at han spiller op for Det Konservative Parti. (Newcastle Chronicle)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik