Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Bertram Christensen

Fàbregas tror, at Hazard bliver, men Sarri vil ikke stå i vejen for et salg, mens Tottenham ser ud til at blive på Wembley resten af sæsonen.

Chelseas manager, Maurizio Sarri, insisterer på, at han ikke vil stå i vejen for Eden Hazard, hvis han ønsker at skifte til Real Madrid. (Star)

Cesc Fàbregas tror dog, at hans tidligere holdkammerat, Eden Hazard, vil sætte en stopper for spekulationerne, og underskrive en ny kontrakt med Chelsea. (Independent)

Tottenham vil afgive et bud på lige under 300 millioner kroner for West Hams irske midtbanespiller Declan Rice, på trods af konkurrence fra Premier League-rivalerne Liverpool. (Daily Express)

Den tidligere England-anfører Stuart Pearce har sat spørgsmålstegn ved længden af den fireårige aftale, som Manchester United har lavet med den 27-årige Phil Jones. (Manchester Evening News)

Manchester United kommer til at kæmpe mod rivalerne fra Manchester City til sommer i kampen om Lyons 22-årige midtbanespiller Tanguy Ndombele. (Mirror)

David de Gea er tæt på at underskrive en ny femårig aftale med Manchester United. (Metro)

Den defensive midtbanespiller Adrien Tameze fortæller, at han afviste både Cardiff City og Watford i januar, fordi han fortsat ville arbejde med Nice-træneren Patrick Viera. (Sport Witness)

Tottenhams håb om at spille på deres nye stadion i denne sæson ser ud til at være væk, efter manager Mauricio Pochettino har sagt, at det bliver svært at flytte ind før maj. (Guardian)

Samtidigt siger Premier League, at Tottenham skal spille mindst fem kampe på deres nye stadion eller blive på Wembley resten af sæsonen. (Standard)

Chelsea, Manchester United og Liverpool jagter alle Benficas 19-årige playmaker Joao Felix. (Talksport)

Bayern München klargør et bud på Lilles 23-årige kantspiller Nicolas Pepe, som også er jagtet af Arsenal, Manchester City og Barcelona. (Metro)

Roma er klar til at tredoble den 21-årige tyrkiske kantspiller Cengiz Ünders løn i håb om at afværge interessen fra Tottenham og Arsenal. (Calcio Mercato)

Tottenham, Inter og AC Milan følger alle Portos 28-årige midtbanespiller Hector Herrera tæt. (Calcio Mercato)

Manchester United missede chancen for at hente RB Leipzigs 20-årige forsvarsspiller Dayot Upamecano, efter de ændrede deres bud. (Metro)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik