Fodbold nyheder

Ajax-kaptajn vil med Frenkie til Barça

Af Stefan Lindahl

Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver i dag, at Ajax-kaptajnen Matthijs de Ligt jagter et skifte til FC Barcelona.

I januar-transfervinduet nåede FC Barcelona til enighed med Ajax om et køb af den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong. Spilleren kan nu få en holdkammerat med til Barcelona, det mener den catalanske avis Mundo Deportivo i hvert fald. Ajax-kaptajnen Matthijs de Ligt kan angiveligt også være på vej til Barça. Den 19-årige forsvarsspillers agent Mino Raiola ønsker angiveligt også en handel, og ser gerne sin klient skifte til en af de absolutte top-klubber på det europæiske landkort.

Samme Mundo Deportivo skriver, at selvom de Ligt ønsker et Barca-skifte, så vil Barcelona og træner Ernesto Valverde angiveligt først hente en venstre back og en angriber. Det sker fordi, at Barça lige nu kun råder over Jordi Alba på venstre backen. Samtidig vil klubben efter sigende gerne hente en stjerne-angriber.

Mundo mener ikke, at Barça kan hente en stjerne-angriber for mindre end 450 mio. kroner, hvilket efter sigende vil betyde, at klubben ikke kan kaste et kæmpe beløb efter de Ligt. Samtidig er Barcelonas centrale forsvar næste sæson allerede være besat af Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Clement Lenglet og Jean-Clair Todibo.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik