Fodbold nyheder

Marca: Ronaldo har ringet til James

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldo har ifølge Marca ringet til James Rodríguez, fordi han vil have ham til Juventus til sommer.

Marca rapporterer, at Cristiano Ronaldo vil overbevise James Rodríguez om at flytte til Torino. Den portugisiske superstjerne har personligt ringet til sin gamle holdkammerat, fordi han vil genforenes med ham i Juventus.

Den colombianske landsholdsspiller er halvvejs med sin anden sæson som lejesvend i Bayern München. Man træder ikke nogen over tæerne, hvis man siger, at James Rodríguez ikke rigtig har slået til på Allianz Arena.

Det er derfor sandsynligt, at han vender tilbage til Madrid til sommer, hvor blandt andre Arsenal og Tottenham ifølge rygterne står på spring for at hente den 27-årige colombianer. Nu kunne noget dog tyde på, at Cristiano Ronaldo forsøger at påvirke James Rodríguez.

Cristiano Ronaldo har tidligere forklaret, at Juventus ikke har brug for spillere, da han blev spurgt ind til de gamle holdkammerater i Real Madrid. Marca mener dog at vide, at Ronaldo mener noget andet – nemlig at James Rodríguez kunne være et godt køb for Massimiliano Allegri.

James Rodríguez har efter sigende besluttet sig for, at han ikke vil blive i Bayern München, selvom de har mulighed for at gøre den toårige lejeaftale permanent.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik