Fodbold nyheder

Avis: Emerys sommerbudget er på 340 mio.

Af Daniel Fisker

Mirror skriver, at Arsenal-manageren Unai Emerys sommerbudget er på 340 millioner kroner.

Mirror rapporterer, at Arsenal-manageren Unai Emery ikke havde nok penge til at købe spillere i januar-transfervinduet. Avisen skriver ydermere, at det ikke bliver meget bedre for den spanske manager i sommerens transfervindue, hvor han får 340 millioner kroner at gøre godt med.

Den eneste forstærkning, som Arsenal hentede til London i januar-transfervinduet, var FC Barcelonas midtbanespiller Denis Suárez. Den 25-årige spanier er dog kun til låns, hvis ikke ”The Gunners” betaler frikøbsklausulen på 155 millioner kroner. Et køb af Suárez vil dog betyde, at Emery kun har 185 millioner kroner at spendere i sommerens transfervindue.

Arsenal indtager i øjeblikket sjettepladsen i Premier League. Hvis ”The Gunners” ikke formår at kvalificere sig til Champions League i denne sæson, så vil det være tredje sæson i træk uden Champions League-kvalifikation. Meget kunne tyde på, at det ikke bliver lettere for Arsenal at gøre det bedre i den kommende sæson, hvis man tager det forholdsvis beskedne sommerbudget in mente.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik