Fodbold nyheder

Carragher: Klopp begik en stor fejl

Af Daniel Fisker

Jamie Carragher mener, at Jürgen Klopp begik en stor fejl, da han lod Nathaniel Clyne forlade klubben. Det er dog ikke den eneste ugle i mosen på Anfield.

Liverpool-legenden Jamie Carragher holdt sig ikke tilbage, da ”The Reds” mandag aften havde spillet 1-1 mod West Ham. Liverpool smed for anden kamp i træk en føring væk, hvilket resulterede i endnu et pointtab. Manchester City vandt samtidig i weekendens spillerunde, hvilket betyder, at Anfield-klubben mandag aften tabte terræn i mesterskabskampen.

Carragher mener, at Liverpool-manageren Jürgen Klopp og hans spillere kun har dem selv at bebrejde, hvis de ender med at give afkald på førstepladsen i Premier League. Den tidligere forsvarsspiller forstår eksempelvis ikke Klopps beslutning om at lade Nathaniel Clyne rykke til AFC Bournemouth i januar.

- Højreback-situationen: Klopp begik en stor fejl, da han lod Nathaniel Clyne gå, udtaler Jamie Carragher ifølge Mirror.

- Jeg forstår ikke, hvorfor han lod ham gå. Det var der ingen grund til. (James, red.) Milner har spillet der to gange nu, og han ser totalt malplaceret ud.

- Det var en rigtig dårlig præstation. Jeg vil ikke beskylde presset. Det var simpelthen så mange spillere, der spillede så dårligt.

- Firmino ligner ikke rigtig sig selv. Salah ligner ikke sig selv og det giver anledning til bekymring.

- De betalte mange penge for (Naby, red.) Keita, men han bliver ved med at miste bolden.

- Det ligner ikke det solide Liverpool-hold, som vi har set de seneste par måneder. Det føles ikke rigtigt.

Liverpool, som stadigvæk indtager førstepladsen i Premier League, har nu kun tre point ned til Manchester City på andenpladsen. ”The Citizens” har imidlertid en bedre målscore end Anfield-klubben.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik