Fodbold nyheder

Sæsonen slut for udlånt Atletico-back?

Af Stefan Lindahl

I sommer lejede italienske Inter højre-backen Sime Vrsaljko i Atlético Madrid. Kroaten har dog været ramt af skader, hvilket betyder, at kroatens Serie A-sæson er slut.

Sime Vrsaljko imponerede stort under sommerens VM-slutrunde, hvor han sammen med Kroatien fik sølv. Inter valgte på baggrund af spillerens indsats at leje ham i den spanske hovedstadsklub Atlético Madrid. Kroaten har dog været hårdt ramt af skader i Milano-klubben.

De mange skader til kroaten betyder, at Inter har valgt ikke at indskrive spilleren i deres 25-mands Serie A-trup. Knæ-problemer skulle ifølge mediet Calciomercato være årsagen. I det netop overståede transfervindue valgte Inter at leje Cedric Soares i Southampton, der erstatter Vrsaljko i Serie A-truppen. Om Cedric også vil erstatte Vrsaljko i Europa League-truppen, er endnu ikke besluttet.

27-årige Vrsaljko har blot deltaget i 10 Serie A-kampe, to Champions League-kampe og enkel Coppa Italia-kamp. Italienerne har en købsoption i lånet, men det forventes ikke, at Inter vil udnytte muligheden for en permanent transfer på baggrund spillerens skadesproblem.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik