Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Stefan Lindahl

United varsler med fastansættelse af nordmand, Tottenham-manager er skuffet over transfervinduet, Chelsea-lejesvend vil blive i Italien og meget mere.

Manchester United vil fastansætte Ole Gunnar Solskjær som manager, hvis han kan slå Paris Saint-Germain i Champions League. (Sun)

Tottenham-manager Mauricio Pochettino siger, at han er skuffet over, at klubben for andet transfervindue i træk ikke har hentet spillere. (Mirror)

Chelsea kan se frem til en kamp i sommer-transfervinduet mod Bayern München omkring den engelske offensiv-spiller Callum Hudson-Odoi. Det sker efter, at det ikke lykkedes for Bundesliga-klubben at hente den 18-årige i januar-vinduet. (Sun)

Chelsea- og Brasilien-kanten Willian vil gerne skrive under på en tre-årig kontrakt. Den 30-årige spiller er dog frustreret over kun at være blevet tilbudt en et-årig forlængelse. (Sport Witness)

West Ham-manager Manuel Pellegrini ville gerne have hentet den tidligere Cardiff-midtbanespiller Gary Medel i januar. Handlen faldt dog til jorden, da chilenerens klub, Besiktas, ville have en overgangssum. (Talksport)

Inter-træner Luciano Spalletti tror, at Arsenal forsøgte at narre den 29-årige kroatiske kant-spiller Ivan Perišić til et skifte i januar-vinduet. (Rai Sport)

Den franske midtbanespiller Tiemoue Bakayoko, der er lånt ud til AC Milan fra Chelsea, siger, at han ville elske at blive i den italienske klub. (Corriere dello Sport)

Wolves-chef Nuno Espirito Santo siger, at hans holds manglende aktivitet på transfermarkedet skyldes, at der er tiltro, til de spillere man har. (Birmingham Mail)

Burnley-manager Sean Dyche insisterer på, at handlen mellem dem og Stoke City, der sendte Sam Vokes til Championship-klubben, var for god til at afslå – for alle parter. (Burnley Express)

Liverpool-manager Jürgen Klopp frygter, at hans 21-årige engelske forsvarsspiller Joe Gomez har brug for en operation. (Liverpool Echo)

West Ham frygter, at Jack Wilsheres debut-sæson i klubben kan være forbi. Den 27-årige englænder kæmper med en ankelskade. (Mail)

Southampton-midtbanespilleren James Ward-Prowse fortæller, at klubbens nye manager, Ralph Hasenhuttl, er den mest kompetente manager siden Mauricio Pochettino. (Sun)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik