Fodbold nyheder

Avis: Belgier vil have meget høj løn

Af Stefan Lindahl

I dette vindue har AC Milan længe jagtet den belgiske kant-spiller Yannick Carrasco. Angiveligt vil spilleren have en vanvittig høj løn.

AC Milan har i dette vindue øjnet Yannick Carrasco, der pt. befinder sig i den kinesiske klub Dalian Yifang. Belgieren ønsker angiveligt en retur til europæisk fodbold efter et år væk fra den store scene. Sammen med Gerard Deulofeu skulle 25-årige Carrasco toppe Milans ønskeliste. By-rivalerne Inter er også meldt interesseret i belgieren.

Ifølge den italienske avis Gazzetta dello Sport vil belgieren have en hyre på niveau med den, som Gonzalo Higuaín fik i klubben. Argentinerens løn lød på 75 mio. kroner om året. Milans nuværende økonomiske situation og Financial Fair Play-restriktioner taget i betragtning virker det utænkeligt, at Milan kan indfri sådanne krav. Tidligere er det rapporteret, at Milan vil hente belgieren på leje sæsonen ud med en købsoption, der kan aktiveres til sommer. Kant-spilleren tjener i Kina over 80 mio. kroner om året.

225 mio. kroner kostede Carrasco den kinesiske klub, da han sidste vinter skiftede fra Atlético Madrid til Dalian Yifang. I Kina har belgieren spillet 25 kampe, scoret syv mål og lavet ni assist. Carrasco var en del af det belgiske landshold, der vandt den første VM-medalje til landet nogensinde, da England blev besejret i bronzekampen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik