Fodbold nyheder

- Zidane og CR7 kan genforenes i Juve

Af Tobias Tange

Det kan ske, at Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane kan genforenes i det italienske, hvis man tror BBC-journalisten James Horncastle.

Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo havde stor succes sammen i Real Madrid, hvor de vandt Champions League-trofæet tre sæsoner i streg. Derfor mener BBC-journalisten James Horncastle, at Juventus måske kunne kigge imod at hyre den karismatiske franskmand.

Det kan der være to forskellige grunde til. Enten fordi Max Allegri kan tage til Madrid til sommer. Eller også fordi de vil gå over til en mere Galactico-lignende tilstand, som Real Madrid ellers har været kendt for. Og lige præcis i den situation, ville det være oplagt at hente franskmanden ind, mener Horncastle.

- Hvis man kigger på, at Juventus skal bevæge sig til en mere Galactico-lignende model, kan Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo genforenes i Juventus. Jeg tror, at Zidane med hans fortid i Juventus, ville være et udmærket match, siger Horncastle til BBC Radio 5's fodbold podcast.

Journalisten fremhævede dog, at han mener, at Allegri er den optimale træner til jobbet. Især på grund af de sidste sæsoners resultater, hvor der har været stor omvæltning på holdet.

Den garvede italiener har været i spidsen for Bianconeri siden 2014. I alle de sæsoner har han formået at vinde The Double. Derudover har han også ført holdet fra Torino til Champions League-finalen to gange.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik