Fodbold nyheder

Liverpool kan tabe på Coutinho-salg

Af Tobias Tange

Hvis Barcelona sælger Philippe Coutinho, kan Liverpool tabe stort økonomisk.

Philipe Coutinho skulle være den helt store afløser for Neymar, da han kom til Barcelona sidste januar. På det sidste er det dog begyndt at gå ned ad bane for den brasilianske troldmand. For nylig fik han at vide, at han skulle kæmpe for en startplads. Det har fået rygterne om et skifte væk fra den catalanske hovedstad til at florere.

En af de klubber, som Coutinho oftest bliver kædet sammen med, er Manchester United. Det ville være et skifte, som Liverpool-fansene med stor sandsynlighed ville være meget kede af.

Men udover fansene, vil klubben også lide et økonomisk nederlag. Liverpool kan nemlig tabe en del penge, hvis deres tidligere profil skulle skifte væk fra Spanien. Det skriver det engelske medie, Mirror. De kan nemlig tabe omkring 185 millioner kroner.

Der blev skrevet en række klausuler ind i Brasilianerens skifte fra Liverpool til Barcelona. Blandt andet modtager Liverpool penge for hver 25. ligakamp, som Coutinho spiller op til 100. Derudover modtager de også penge, hvis Barça enten kvalificerer sig til, eller vinder, Champions League.

Indtil videre er det blevet til 46 kampe for Coutinho hos Blaugrana. I de kampe, har han scoret 16 gange.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik