Fodbold nyheder

Fabregas' Premier League-karriere i tal

Af Daniel Fisker

Cesc Fàbregas har haft en imponerende karriere i Premier League. Her er en håndfuld nøgletal.

350 – Fàbregas takker af efter 350 Premier League-kampe. Han er startet inde i 295 Premier League-kampe, mens han i alt har spillet 26.372 minutter i Premier League.

104 – En anseelig del af Cesc Fabregas' Premier League-karriere udspillede sig i hans teenageår. Han spillede således 104 Premier League-kampe, inden han fyldte 20.

50 – Cesc Fàbregas har scoret et halvt hundrede Premier League-mål. Han er således den spanske spiller, der har scoret fjerdeflest mål i Premier League. Kun Fernando Torres, David Silva og Diego Costa har scoret flere end Fàbregas og Juan Mata, som har scoret lige mange mål.

4 – Cesc Fàbregas er den fjerdeyngste målscorer i Premier League-historien. Hans første mål mod Blackburn Rovers i august 2004 blev scoret, da han var blot 17 år gammel. James Vaughan, James Milner og Wayne Rooney fandt alle vej til netmaskerne, da de var yngre end 17 år gammel.

15 – Cesc Fabregas' bedste sæson i Premier League, hvad angår antallet af mål, var 2009-10-sæsonen, hvor Fàbregas scorede 15 mål og leverede 13 assists i en sæson, der endte med en VM-triumf i Sydafrika.

111 – Cesc Fàbregas har leveret 111 assists i løbet af hans Premier League. Det er kun Ryan Giggs, som står noteret for 162 assists, der har leveret flere.

18 – Cesc Fàbregas bedste sæson i Premier League, hvad angår antallet af assists, var 2014-15-sæsonen. I Premier League-historien er det kun Thierry Henry og Mesut Özil har slået Fabregas' 18 assists i løbet af en enkelt sæson, mens Kevin de Bruyne og Frank Lampard også har formået at levere 18 assists i løbet af en enkelt sæson.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik